Haaveista totta, ensimmäinen pentueemme nimettiin emonsa Helmen myötä aitojen helmilajien sekä persoonansa mukaan

Pentue Helmet

Syntyneet 5.2.2021. 6 poikaa ja 1 tyttöä

Sulo

Maximo Serenus

Sukupuoli: poika

Lumi on rohkea, reipas ja utelias Showmies. Luonteeltaan hän aktiivinen ja eläväinen sekä omanarvonsa tunteva. Hieman vartuttuaan hän tulee tutustumaan näyttelyiden saloihin.

Patrik

Mazatlanico Solum

Sukupuoli: poika

Fantomilla on upean mystiset ja hyvin persoonalliset kasvot. Hän on varsinainen kehruumoottori joka viihtyy sylissä minkä uteliaalta luonteeltaan suinkin ehtii. Hän on varsin ketterä liikkeissään sekä rohkea ja innokas leikkijä.

Luna

Margaritifera Fortis

Sukupuoli: tyttö

Luna on pesueen vilkkain, rohkein ja luonteikkain. Luna sisarussarjan ainoana tyttönä on siis siltäkin osin ehdottomasti se prinsessa. Siitä huolimatta hän piti hienosti puolensa veljiensä joukossa. Luna on sylissä viihtyvä hurinaboxi, joka rakastaa kauneudenhoito toimenpiteitä. Hän saa pienestä äänestään huolimatta asiansa hyvin tiettäväksi. Luna jäi pentueesta meille ja toivottavasti saamme kokea myös hänen pentujensa syntymän luonamme. Hieman vartuttuaan hän alkaa veljensä Sulon kanssa harjoitella näyttelyihin tutustumista.

Sulo-Armas

Meleagrino Pax

Sukupuoli: poika

Bamse on hieman rauhallisempi ja viihtyi painiskellen läheisimmän veljensä Noen kanssa.
Hän heräilee hitaasti ja nauttii autuaista unista usein muiden jo kirmaillessa touhukkaasti ympärillä. Hänessä on annos runopoikaa, jonka huomaa usein haaveilevasta katseesta sekä halusta nauttia omasta rauhasta.

Onni

Impricato Fortuna

Sukupuoli: poika

Noki on myös rauhallisempi sekä enemmän itsekseen viihtyvä ja samankaltaisen veljensä Bamsen kanssa hyvin läheiset, He nukkuvatkin lähes aina yhdessä. Onni on reipas, utelias ja tutkivainen luonne.

Mökke

Martensi De´Testor

Sukupuoli: poika

Inez Hidalgo on jämäkkä, seurallinen ja ehdottomasti puheliain sisaruksista, hän myös reippaasti ilmaisee oma tahtonsa ja kommenttinsa asioihin. Hänellä on komeat kasvot jo nyt, sekä hurmaavat ruskeat
pilkut kulminaan.

Indi

Radiato Fatidica

Sukupuoli: poika

Pullervo pitää jutustelusta sekä ruoasta. Hän paini ahkerasti veljiensä kanssa ja on erittäin lahjakas mm. esteiden ylittämisessä. Hän on suloinen ja terhakka poika, joka osaa vangita huomion keskipisteenä olon, kun sitä haluaa.