Viimeisimmät blogi-kirjoitukset

Onks tää junnu jo 1v!!!

Huh, kuinka nopeasti aika on rientänyt!! Pentusemme Sulo-Armas (jatkossa kotoisammin ihan Sulo vaan) täyttää jo vuoden!!! Vuosi sitten näihin aikoihin laitoin kasvattajallemme Minnalle viestiä, että olisiko hänellä neva masquerade-pentuja suunnitteilla, sillä olin silloin tutustunut itselleni tähän täysin uuteen rotuun, jonka ominaisuudet (mm. ihmisystävällisyys, rodun alkuperäisyys, ulkonäkö) tuntuivat perin viehättäviltä. Meillä kävi hirmuinen tuuri, sillä pennutJatka lukemista Onks tää junnu jo 1v!!!

Onni

Kuinka tässä näin kävi? Minä ja mieheni Urpo (joka ei ole ollenkaan urpo) olemme aina olleet koiraihmisiä ja meillä on ollut monta ihanaa koira lemmikkiä. Kun viimeinen koiramme kuoli, muutimme kerrostaloon, emmekä enää hankkineet koiraa  Jotain kuitenkin puuttui ja eräänä päivänä välähti päähäni, että entäs kissa! Tiesin, että edessä on pitkä ja vaikea neuvottelu kausi,Jatka lukemista ”Onni”

BluemoonPearl´s Helmet pentue täyttää tänään 5.2 1- vuotta

Sydämelliset onnittelut kaikille täältä synnyinkodista Helmi- emo & kasvattivanhemmat + Setämies Hugo Miten saisin koottua kaiken tämän upean kokemuksemme vuoden varrelta yhteen? Viime vuonna juuri vuorokauden vaihduttua saimme kokea tämän syntymän ihmeen ja mikään ei ole ollut sen jälkeen kuin ennen. Edellisenä iltana Helmi lepäsi vieressäni näin raukeana. Varhain tiistaina 01.20 syntyi heistä ensimmäinen jaJatka lukemista ”BluemoonPearl´s Helmet pentue täyttää tänään 5.2 1- vuotta”

Indi tuli taloon

Olemme saaneet nyt pari viikkoa nauttia Indin (Bluemoon Pearl`s Radiato Fatidica) seurasta. Indin perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kouluikäiset pojat sekä ragdoll Riemu, partacollie Iisi ja punakorvakilpikonna Jesper. Riemulla ja Indillä on päivälleen vuosi ikäeroa. Toista kissaa aloin miettiä melko nopeasti Riemun tultua. Vaikka Riemulla on paljon seuraa, on leikit lajitoverin kanssa ja vierekkäin nukkuminen ym.Jatka lukemista ”Indi tuli taloon”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Minna

Hei. Minulla on kissoista vankka vuosikymmenien kokemus, mutta kasvattajana olen vielä aloittelija. Haluan jakaa kanssasi kasvattaja-tarinani alusta lähtien, tule siis seuraamaan blogiani.

Helmi

Kurnauskis. Minä olen ehkä hieman syypää siihen, miksi ihmispalvelijani haksahti rotuuni pahemman kerran. Aion siis olla mukana kertomassa tarinaa.

Blogikirjoitusten aihealueet
Tilaa Blogini

Saat uudet blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi