Viimeisimmät blogi-kirjoitukset

Indi tuli taloon

Olemme saaneet nyt pari viikkoa nauttia Indin (Bluemoon Pearl`s Radiato Fatidica) seurasta. Indin perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kouluikäiset pojat sekä ragdoll Riemu, partacollie Iisi ja punakorvakilpikonna Jesper. Riemulla ja Indillä on päivälleen vuosi ikäeroa. Toista kissaa aloin miettiä melko nopeasti Riemun tultua. Vaikka Riemulla on paljon seuraa, on leikit lajitoverin kanssa ja vierekkäin nukkuminen ym.Jatka lukemista ”Indi tuli taloon”

Ainutlaatuinen kokemus

Perjantaina 5.2.2021 Runebergin liputuspäivän aamuna klo 01. 20 maailmani muuttui taas kerran; lähtemättömästi. Aamuvarhain saimme olla mukana todistamassa syntymän ihmettä, kun Helmi saattoi maailmaan 7 lähinnä hiirenpoikasilta näyttävää pentua. Ensikertalaisena synnyttäjänä hän suoriutui tehtävästä oikein mallikelpoisesti. Tosin se ei huolieni kärkipäässä ollutkaan, olin tietoinen oman emonsa synnyttäjän taidoista sekä tuon taidon usein periytyvän tyttärelle. EnitenJatka lukemista ”Ainutlaatuinen kokemus”

Helmen ensimmäisen pentueen isä

NonServiam Destruction of Dunkelheit Vierailevana blogistina Hiisi-Nyyrikin palvelusväki ja kynän varressa Minna Glad Moi kaikille! Yleisön pyynnöstä kirjoitan esittelyä Helmin ensimmäisen pentueen isästä, FI*NonServiam Destruction of Dunkelheitista eli tuttavallisemmin Hiisi-Nyyrikistä. Omakohtaisen kokemukseni mukaan isä periyttää yllättävän paljon luonnettaan jälkikasvulleen, joten kuvaus iskästä antaa jotain osviittaa, mitä voi olla odotettavissa Hiisi asustelee Hyvinkäällä isänsä ja velipuolensaJatka lukemista ”Helmen ensimmäisen pentueen isä”

Synnytyksen tarpeistoa kokoamaan

Meillä synnytykseen valmistauduttiin alkaen pentulaatikon rakentamisella, jonka Jussi nikkaroi käsittelemättömästä puusta- pois nostettavalla katolla. Teimme toki myös sen perinteisemmän vaihtoehdon pahvilaatikkoon, vaan Helmen valinta olikin sitten pentukehä. Sinänsä se oli oikein hyväkin juttu, koska mahdollisti hyvin avustamisen varsinaisen synnytyksen ollessa käsillä. Myös mahdollisesti muut tarpeet olivat ajoissa hankintalistalla- ja hyvä niin. Ei niitä kaikkia aivanJatka lukemista ”Synnytyksen tarpeistoa kokoamaan”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Minna

Hei. Minulla on kissoista vankka vuosikymmenien kokemus, mutta kasvattajana olen vielä aloittelija. Haluan jakaa kanssasi kasvattaja-tarinani alusta lähtien, tule siis seuraamaan blogiani.

Helmi

Kurnauskis. Minä olen ehkä hieman syypää siihen, miksi ihmispalvelijani haksahti rotuuni pahemman kerran. Aion siis olla mukana kertomassa tarinaa.

Blogikirjoitusten aihealueet
Tilaa Blogini

Saat uudet blogikirjoitukset suoraan sähköpostiisi