BluemoonPearl´s Helmet pentue täyttää tänään 5.2 1- vuotta

Sydämelliset onnittelut kaikille täältä synnyinkodista

Helmi- emo & kasvattivanhemmat + Setämies Hugo

Miten saisin koottua kaiken tämän upean kokemuksemme vuoden varrelta yhteen?

Viime vuonna juuri vuorokauden vaihduttua saimme kokea tämän syntymän ihmeen ja mikään ei ole ollut sen jälkeen kuin ennen. Edellisenä iltana Helmi lepäsi vieressäni näin raukeana.

Varhain tiistaina 01.20 syntyi heistä ensimmäinen ja 1,5 h sisään meillä oli kaikki 7 pientä aarrettamme maailmassa. Kaikki pentuset sekä emo voivat hyvin ja maitobaarissa terhakkaasti imeviä pikkuriikkisiä kissoja. Lippu liehui salossa meille ja toki Runebergillekin. Hienosti järjesti pennuilleen Helmi emo lipun salkoon kaikille tuleville syntymäpäiville.

Kokemuksena tämä syntymän ihme on ollut ainutlaatuinen, meille molemmille kun yhdessä mieheni Jussin kanssa saimme siinä olla avustajina. Kuten oma emonsa Helmi on loistava synnyttäjä ja hieno emo. Olemme myös nöyrän kiitollisia siitä, että kaikki onnistui kohdallamme kuten suunniteltu tämän iso ja ensimmäisen pentueemme kanssa.

Kiitän myös jokaista kokenutta kasvattajamentoriani avusta, neuvoista ja tuesta. Sekä tietenkin Isä Hiisiä hyvistä geeneistä puoleltaan näille sydäntenmurskaajille. Minnalle kiitos lemmenloman järjestämisestä ja huolenpidosta

Vuosi on sisältänyt paljon ilon ja onnen hetkiä ja toki myös yllätyksiä, joista kuitenkin on selvitty säikähdyksellä. Paljon on opittu lisää ja sehän se tässä elämässä on parasta. Pentukotejamme haluan kiittää yhteydenpidosta ja kuulumisista & kuvista ”yhteisen perheemme” mukana elo, kun on meille todella tärkeä asia niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Näiden palleroiden kanssa tuo 14 viikkoa, luo lujat ja syvät siteet- ja sen myötä haluaa olla mukana seuraamassa heidän elämäänsä ja kuulumisiaan jatkossakin

Meille nämä pennut ovat jokaikinen omine ainutlaatuisine persoonineen TÄYDELLISIÄ juuri sellaisena kuin ovat. Näyttely innokkuuttakin tässä värisuora pentueessamme on ollut upeasti, vaikken sitä keneltäkään toki edellytäkään

– aina se on silti kasvattajalle hieno ja mukava asia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s