Rotutiedot päivitetty

Sivuja tehdessä tutustuin samalla hieman tarkemmin Nevan rotumäärittelyihin ja täytyy sanoa, että tämä on mielenkiintoinen rotu. Itseäni kiehtoo kissarodut jotka ovat omaksuneet joitain koiramaisia tai sanoisinko kissasivustolla hyvinkin seurallisia
käyttäytymispiirteitä ja Neva on yksi niistä.

Aivan samoin kuin erilaiset koirarodut sopivat erilaisille ihmisille, pitäisi kissan ottajan myös miettiä näitä asioita tarkasti, eikä vain edetä kauniiden silmien tai muun ominaisuuden perässä adoptoimaan uutta lemmikkiä. Itselleni Neva saattaisi olla liian vaativa, koska olen tottunut perus maalaiskissoihin enemmän ja niistäkin olen mieluummin valinnut lunkisti ottavia poikia. Mutta toisaalta, Neva on niin valloittava että ehkä juuri siksi yksi prinsessakin olisi hyvä olla.

Kaikenlaista tässä siis tulee mietittyä kun sivuja työstää ja katselee näitä upeuksia tietokoneen ruudulta kaikki ehtoot.

Kirjoittaja: Sari Da Conceicao (sivujen tekijä)

Kuva: Sari Da Conceicao

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s